Velika iluzija - Holivud, dive i prevare

Otelotvorio je lik tajkuna u istoimenoj seriji prikazanoj na RTS-u, u kojoj se vratio primarnom poslu. Pred njim su i novi rediteljski izazovi. U "Krupnom planu" Velike iluzije je Dragan Bjelogrlić.

Iako bioskopi još uvek ne rade, nastavljamo sa preporukama svežih filmova i serija dostupnih za gledanje na striming platformama.

Iz Netfliksove ponude stigao je "Holivud" koji ispisuje istoriju posleratnog filmskog glamura s kraja 40-godina prošlog veka oživljavajući likove moćnih producenata, prezrenih žena i afroameričkih glumaca. Iz prošlosti idemo u sadašnjost donoseći priču o slavnom engleskom muzičaru i frontmenu grupe "Oejzis" Lijamu Galageru.

Iz rakrusa filmskog kritičara Dragana Jovićevića analiziramo crnu komediju koja je ovog proleća stigla na HBO "Loše obrazovanje" sa Hjuom Džekmenom i Alison Dženi, baziranu na istinitoj priči o najvećoj finansijskoj prevari u državnom školostvu u američkoj istoriji.

U čast jubilarnog 90. rođendana kauboja čeličnog pogleda Kinta Istvuda 31. maja, "Premotavanje" nas podseća na jednu od najvećih i najblistavijih karijera u istoriji svetskog filma.

U "Kontraplanu" ove nedelje najpoznatija britanska operska zvezda Ketrin Dženkins koja je ostvarila jednu od uloga u filmu "Minamata" snimanom u Srbiji.

Autor i urednik: Sandra Perović

Saradnici: Jelena Carević, Selina Lovren Aksentić, Zoran Janković

Realizacija: Jovana Filipović, Svetlana Perović