Zujalica

Drugari, gledajte nas u subotu 16. Novembra, od 09:10 na Drugom programu RTS-a! Znate da smo i ove nedelje bili vredni i spremili puno toga zanimljivog za vas!

Posetili smo Vladimira Rackovića u njegovom muzičkom studiju. Sa njim smo razgovarali o tome kako nastaje muzika za dečje filmove, ali smo saznali i zašto je pod u studiju mekan kao da hodamo po oblacima! I ono što nam je posebno bilo zanimljivo jeste da Vlada Racković jedini u našoj državi svira bendžo! Nego, znate li vi šta je benđzo?

U Narodnom muzeju smo prisustvovali radionici "Razgovaramo sa slikama". Najmlađi posetioci su ovom prilikom razgovarali sa slikom uz pomoć muzike i mašte. Zamišljajući gde bi prikazane ličnosti živele, sa kime bi se družile i šta bi danas radile. Bilo je ovo jedno prelepo druženje ispunjeno muzikom, crtanjem i naravno dečjom maštom.

A Bobo baloons je za nas pravio najrazličitije oblike balona! Bilo je to jedno veoma lepo druženje! Saznali smo kakvi baloni su idealni za naše rođendane, šta sve možemo sa magičnim balonima u obliku slova, ali i da li postoji neki balon kojim bismo našoj simpatiji pokazali svoja osećanja.

Gledajte nas u subotu 16. Novembra, od 09:10 na Drugom programu Televizije Srbije.

Ove subote vas očekuju naše male voditeljke Teodora i Tijana.

Novinar: Ana Jakovljević

Urednik emisije: Mirjana Popović

broj komentara 0 pošalji komentar