Plodovi mašte: Srce od stakla

Biljana Kanjevac je volela slikarstvo, ali su joj roditelji branili da to studira. Upisala je Pravni fakultet ali ne zadugo. Na trećoj godini napušta fakultet i postaje šegrt majstoru vitraža. Staklo je dalo sve boje života, promenilo joj je život.

Biljana je umetnica, istinski borac koji svakodnevno dokazuje da se za ljubav vredi boriti. Kreativni rad joj pomaže da se izbori sa mnogim nedaćama pa čak i opakom bolešću.

Glavni junaci dokumentarnog serijala  "Plodovi mašte" su obični ljudi, različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte, menja njihov život nabolje.

Autor serijala: Maja Kukavica

Produkcija: produkcijska kuća YU-BI-NET 

broj komentara 0 pošalji komentar
Plodovi mašte Plodovi mašte

Autor:
Autor serijala: Maja Kukavica

Dokumentarni serijal „Stari zanati - plodovi mašte” napravljen je sa željom da zaintrigira publiku i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte menja njihov život nabolje. [ detaljnije ]