Plodovi mašte: Četkicom do slobode

Svestrano obrazovanje, besprekorna karijera i porodični život nekada nisu dovoljni da osetimo da smo do kraja ispunjeni i slobodni.

Branko Vasiljević, pukovnik u penziji, doživeo je svoju katarzu kroz slikarstvo i dokazao da stvaralački elan ne poznaje godine.

Iako je četkicu prvi put uzeo u ruke sa 45 godina, njegove slike pronašle su put do publlike u Italiji i Srbiji na više samostalnih izložbi.

Dokumentarni serijal "Plodovi mašte" napravljen je sa željom da zaintrigira i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi, različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte, menja njihov život nabolje.

Autor serijala: Maja Kukavica

Produkcija: produkcijske kuće YU-BI-NET d. o. o.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 25. sep 2019, 18:55) - anonymous [neregistrovani]

Lepe teme

Divno. Konacno neke originalne, pozitivne i kreativne teme....
Sjajno !!!!

Plodovi mašte Plodovi mašte

Autor:
Autor serijala: Maja Kukavica

Dokumentarni serijal „Stari zanati - plodovi mašte” napravljen je sa željom da zaintrigira publiku i otkrije koji su dometi ljudske mašte. Glavni junaci serijala su obični ljudi različitih profesija, a zajednička im je izrazita potreba za kreativnim stvaranjem. Trenutak kada pronađu svoju strast i način da ožive prizore iz svoje mašte menja njihov život nabolje. [ detaljnije ]