Egzit 2019 samo na RTS-u!

Od četvrtka do nedelje, svake večeri, nešto posle deset uveče na Drugom programu a nakon ponoći na našem Prvom programu, RTS će uživo prenositi sve najvažnije sadržaje ovogodišnjeg programa festivala Egzit.

Od 22.00, na našem Drugom programu večeras, sledi prva od ukupno četiri specijalne emisije "Hronike 19. Egzita": Uživo sa glavne bine festivala, uz voditelje: Unu Senić, Konstraktu, Galeba Nikačevića, Stefana Jovčića i Kristinu Radenković.

Biće reči o istorijatu festivala, projektima društvenog aktivizma, projektu "Opens2019" koji je deo programa "Novi Sad omladinska prestonica Evrope", kao i o društvenom aktivizmu koji je sastavni deo misije Egzita i to od osnivanja festivala. Naravno, očekujte i ekskluzivne intervjue sa najvećim zvezdama - muzičarima, čije ćemo koncerte pratiti i koje će RTS prenositi.

Ekskluzivno za gledaoce RTS-a: prenos koncerta grupe The Cure.

Odmah nakon uvodne, prve Hronike Egzita u četvrtak uveče na RTS 2, uslediće prenos koncerta koji se decenijama isčekivao u Srbiji - nastup najvećeg benda u istoriji muzike, britanskog sastava "The Cure".

Posle ovog koncerta, koji će trajati oko dva sata, nešto malo iza ponoći (od pola jedan), na Prvom programu RTS-a možete dalje pratiti uživo prenose najatraktivnijih koncerata festivalskog programa prve večeri 19. Egzit fesivala.

Najveća atrakcija koncertnog programa ovogodišnjeg Egzita je nastup britanskih rok giganata "The Cure", koji postoje već 4 decenije.

"Oni su svedočanstvo o vremenu u kome smo još verovali da muzika ima snagu da menja svet. Oni su čarobnjaci mistične anksioznosti, poete jedinstvene klaustrofobije. Njihova muzika je sasvim prikladna za tugu u polumraku sobe, a istovremeno stadionski himnična. The Cure su atrakcija Egzita 2019, a to je možda i istorijska šansa da ih čujemo uživo."(Zoran Preradović, portal 42magazin.rs)

Tokom četiri dana 19. festivala Egzit, na više od 40 festivalskih bina i zona nastupiće gotovo 1.000 umetnika iz celog sveta.

broj komentara 0 pošalji komentar