Bunt magazin

U novom izdanju Bunta za ovu nedelju donosimo vam nove i zanimljive priče sa domaće scene. Vodimo vas na mnoge koncerte i predstavljamo nova izdanja.

Gost ovonedeljnog izdanja rubrike Bunt Retroaktiv je Aleksandar Ćurčić - jedan od frontmena grupe "Viva Vops", pobedničkog benda 3. Bunt Rok Festivala. Ekipa Bunta je imala priliku da se druži sa njim u studiju Fanki Mankiz Production, gde stvara muziku i radi kao muzički producent. Ovo je prilika da bolje upoznate Aleksandra, kroz filmove, muziku, knjige i stripove, koje je izdvojio kao važne i koji su ostavili veliki trag na njega.

Bend "Deca loših muzičara" počinje koncertnu sezonu u novoj godini nastupom u klubu Fest 1. februara. Za Bunt otkrivaju i da uveliko rade na novom albumu, koji planiraju da objave u ovoj godini.

Prošla godina je bila značajna za "Oslobodioce", bend iz Obrenovca, kada su nakon duže pauze objavili album "Ubrzavanje". Trenutno rade na novom, koji planiraju da objave u toku ove godine.

Predstavljamo vam bend iz Beške "Po kratkom postupku". Nedavno su objavili spot za pesmu "Povedi me" sa aktuelnog četvrtog albuma "Slika i neprilika", koji su objavili za RnR Records.

Od februara se otvara i glasanje na zvaničnom sajtu Music Visions, festivala posvećenom muzičkim spotovima. U selekciji su spotovi objavljeni u 2018. godini. Najbolji spotovi se biraju u 21 kategoriji. Za većinu kategorija najbolje će izabrati javnost, putem glasanja na sajtu, dok za esnafske kategorije odlučuje stručni žiri. Svečano proglašenje i dodela nagrada će se i ove godine održati u maju u Kombank dvorani.

U ovom izdanju Bunta saznaćete i koja pesma na Top Listi Bunt je proglašena za Hit januara, kao i kakvo je stanje na listi, nakon vašeg glasanja, koje se obavlja na facebook grupi BUNT_RTS - TOP Lista Bunt.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar