Bunt: Sergio Lounge

Ovonedeljno izdanje Bunta je posvećeno pobedničkom bendu 4. Bunt Rok Festivala - Sergio Lounge-u, koji će u studiju izvesti četiri pesme.

Kroz razgovor koji su vodili sa Brankom Glavonjić u studiju 8 na Košutnjaku podsetićemo se i svih važnih momenata u 2018. godine, tokom koje su kao pobednici Bunt Rok Festivala nastupili na nekoliko najvažnijih muzičkih festivala u regionu. Pored OK Festa na Tjentištu, beogradskog Beer Festa, Bedem Festa u Nikšiću, Rock Village-a u Banatskom Sokolcu, Sergio Lounge je nastupio i na 11. Demo Festu u Banja Luci, gde je osvojio prvo mesto. To je prvi put da se odluka stručnog žirija Bunt Rok Festivala poklopila sa odlukom stručnog žirija Demo Festa. Pored prvog mesta, u Banja Luci je i muzičar iz benda Sergio Lounga - Pavle Popov osvojio nagradu za najboljeg gitaristu.

Konkurs za 5. Bunt Rok Festival je i dalje u toku, demo bendovi prijave mogu poslati do 13. februara, na buntrokfestival@gmail.com ili adresu Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom "Za Bunt Rok Festival". Prijava mora da sadrži pesmu u trajanju do 5 minuta, tekst pesme, biografiju i fotografije benda.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Reditelj: Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar