Čitaj mi!

Uzmi račun i pobedi

Treće izvlačenje nagrada u okviru novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 11. februara 2023. godine, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18.05 časova.

Specijalni gost, glumac Luka Raco, će izvući dva srećna dobitnika, a ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Pravo učešća u izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Umesto koverata iz bazena, u novoj nagradnoj igri biće izvlačeni ovi kodovi. Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije, u studiju Radio-televizije Srbije čiji je domaćin Slobodan Šarenac.