Čitaj mi!

Jutarnji program

Snežna mećava je paralisala život na planinama u Srbiji. Nanosi i smetovi su blokirali puteva. Mnogo je sela odsečenih od sveta. Kako je na Goliji, a kako na Kopaoniku, govore nam sapsioci Gorske službe spasavanja. Iz Crne Trave nam video zapise šalju zavejani meštani.

Istekao je rok za vraćanje novca građanima koji nisu iskoristili svoje zamenske vaučere, dobijene na ime turističkih putovanja na koja zbog pandemije nisu otišli. Da li su agencije isplatile novac svima koji su se javili?

Tokom vikenda, u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, u dva odvojena incidenta, napadnut je 20-ogodišnji mladić kod Vitine, a onda ispaljeno više metaka u Gračanici iz automobila u pokretu. U Temama dana, očekujemo Veljka Odalovića, predsednika Komisije Vlada Srbije za nestala lica

Ponovo je porodično nasilje na naslovnim stranama, o brutalnosti poznatog hirurga se komentariše na društvenim mrežama. Istovremeno, učenici koji su u Trsteniku maltretirali profesorku, vraćeni u klupe. O tome nam govori Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti

Zabrana Evropske unije na izvoz ruskih naftnih proizvoda juče je stupila na snagu. Da li će novi embargo na ruske naftne derivate imati više uticaja na tržište nego ranije? Šta će to konkretno značiti za Srbiju? U studiju će biti Tomislav Mićović, generalni sekretar Udruženja naftnih kompanija Srbije

Nova humoristička serija "Lako je Raletu" dobija sve više gledalaca. U glavnim ulogama gledamo Mašu Dakić i Andriju Miloševića, koji će biti naši gosti.

U Jutarnjem programu nastavljamo sa predstavljanjem kandidata za festival "Pesmu za Evroviziju". Od pola 10 prvo slušamo Duo Grand i pesmu "Viva la Vida", a onda i Ivonu koja se predstavlja pesmom "U noćima".

Beogradski maraton je za 11 nedelja. Toliko će trajati i naš serijal "Do cilja". Ako do sad niste, odredite cilj i startujte sa nama. Nećemo svi uspeti da istrčimo maraton, možda ni polumaraton, ali ako odredimo cilj i potrudimo se, onda možemo 23. aprila da budemo pobednici.

Spoj 3 električne violine i DJ-a, karakterističan je za kvartet "Dinamika music" iz Beograda. Očekujemo ih na kraju emisije.


urednik
Dušica Tasić

voditelj
Bojana Marković