Čitaj mi!

Imamo proizvod

Prodaja sirovine nije rešenje ni za jednog proizvođača, zato je važna prerada.

Preradom dobijamo dobar i kvalitetan proizvod sa naših njiva a gde, kako i kome prodati u ovoj emisiji Znanja imanja govore:

Nikola Lugumerski i Ognjen Mastelica, mladi proizvođači biohrane - proizvode ljuti sos samo za hrabre.

Bojan Kovač, menadžer Laga "Srce Bačke" iz Kule - zašto je važno da lokalni proizvođači imaju svoj prodajni prostor.

Katarina Car iz "Somborskih niti" - čuva tradiciju pustovanja vune i pravi somborske cigaje.

Dragoljub Lekić - o četvrt veka starom receptu održivog stočarstva i planovima za brendiranje Kruščičke pršute.

Đorđe Isailović iz Gornje Vrbave - karijeru fudbalera holandske lige je zamenio farmom moravki u svom selu gde proizvodi biološki vrednu hranu.

Novinari: Dragana Popov, Jelena Vukobrat, Mr Ljiljana M. Petrović

Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]