Čitaj mi!

Gost Kulturnog dnevnika akademik Vladimir Kostić predsednik SANU

Gost Kulturnog dnevnika je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti akademik Vladimir Kostić, sa kojim razgovaramo o predstojećoj redovnoj skupštini ove naše najznačajnije institucije i velikim događajima koji će pod njenim okriljem biti realizovani tokom narednih meseci.

 

U emisiji predstavljamo novu knjigu "Vidiš li da ne vidim" Emira Kusturice, objavljenu u "Kolu" Srpske književne zadruge. Pred svoj poslednji beogradski koncert za Kulturni dnevnik govore Šulić i Hauser - 2Cellos. Uoči učešća balkanske sekcije na međunarodnoj smotri talenata "Salon Satelajt" na najistaknutijem svetskom dizajnerskom događaju - Međunarodnom milanskom sajmu nameštaja, predstavićemo vam pobednička inovativna dizajnerska rešenja konkursa Jang Balkan Dizajnrs. Bili smo u na izložbi "Nije za preprodaju" u Galeriji Beograd. Vodimo vas u londonski Muzej dizajna, u svet jedinstvenih senzornih doživljaja.

Urednik Vojka Pajkić Đorđević
Realizator Sanja Redžić
Montažer Damjan Paunković

Kulturni dnevnik Kulturni dnevnik

Autor:
RTS

Svake večeri od ponedeljka do petka, na Prvom programu RTS-a, posle Dnevnika u 23. Obilje informacija, izveštaji, i analiza kritičara. [ detaljnije ]