Čitaj mi!

Basket - od blokova do Olimpijade

U Beogradskoj hronici gledajte,

Da li biste psa pre kupili ili udomili? Gde greše oni koji odluče da nabave ljubimca i kakve su kazne za one koji ih napuste i ostave na ulici, pitaćemo Budimira Grubića, direktora "Veterine Beograd".

Ko su ljudi kojima je gašenje požara hobi? Zašto pre podne imaju jedno zanimanje, a popodne vežbaju kako da budu vatrogasci? Koliko su važna dobrovoljna vatrogasna društva, gledajte u Beogradskoj hronici.

Od blokova do Tokija - naši reporteri su razgovarali sa basketašima Beograda. Saznaćete koliko je ovaj sport važan kada odrastate na urbanom asfaltu i kako se postaje najbolji.

Prenosimo vam i planove za ovogodišnje Gročanske svečanosti. Ko peva, ko se takmiči, ko vozi oldtajmere, a ko dolazi da se provodi u letnjim gročanskim noćima.

O tome koliko joj je epitet "srpska snajka" otežao poslovni život, o novim hitovima, publici i Egzitu razgovaramo sa pevačicom Idom Pester.

Urednik i voditelj Ana Manojlović.

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]