Čitaj mi!

Na večeri kod... Sanje Vučić

Najmlađa učesnica serijala Na večeri kod, predstavnica Biber tima, pevačica Sanja Vučić ugostiće svoje prijatelje, ali i protivnike iz ekipe So i poslužiti im specijalitete koje je pripremila sa svojim najboljim drugom iz srednje škole.

Članica izuzetno popularne grupe "Hurricane" otkriva zašto je umesto Akademije upisala arapski jezik, priznaje da podjednako dobro pliva u svim muzičkim žanrovima i priseća se najlepšeg trenutka u dosadašnjoj karijeri, ali i iskreno kaže da joj kao ozbiljnom hedonisti nije lako da sačuva dobru liniju.

Beskrajno šarmantna, brza i neposredna, Sanja se na pijaci snašla odlično, a svoje goste je oduševila kako glasom, tako i gostoprimstvom. Ipak, bila je toliko brza da oni, ruku na srce, nisu ni imali kada da joj upute eventualnu kritiku.

Ivana Peters je sa zadovoljstvom zapevala sa domaćicom, baš kao i Ana Stanić, Aleksandra Bursać i Bojan Vasković koji se, još jednom, pokazao kao izuzetno zahvalan gost. Milan Gromilić se držao uloge "dežurnog kritičara", a Ivan Mihailović je bio toliko oduševljen da je na kraju zaigrao uz Sanjine hitove.