Čitaj mi!

Hormoni sreće i zadovoljstva

Nova nedelja i tri nove teme u RTS ordinaciji za naciju. Poznati glumac otkriće zbog čega je njegova borba sa virusom korona bila neobična. Saznaćete kako da podstaknete lučenje hormona sreće i zadovoljstva, a na kraju će biti reči o namirnicama koje pomažu izbacivanje viška vode iz tela.

U prvom delu emisije, "Korona", gost će biti glumac Irfan Mensur. On će otvoreno govoriti o tome gde se zarazio, kako je bolest počela i šta ga je iznenadilo.

U "Ordinaciji" kako i uvek korisni saveti, a ovog puta o tome kako podstaći lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Biće reči o tome kako emocije utiču na zdravlje, koji mirisi i kakva muzika utiče na raspoloženje, a videćete i tri testa uz pomoć kojih lako i kod kuće možete proveriti svoj nivo serotonina i drugih hormona. Sve odgovore daće prof. dr Dejan Čubrilo, fiziolog i specijalsita medicine sporta.

U poslednjem bloku, "Hrana kao lek", nutricionista Ana Todorović objasniće koje namirnice doprinose zadržavanju vode u telu, a koje namirnice pomažu da se taj višak vode izbaci.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Nenad Krkelić.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]