Čitaj mi!

Jutarnji program

Nema organizovanog dočeka Srpske Nove godine, ali je  Stefan Milenković jedan od onih koji su pripremili Doček 7529 . Kako  će da izgleda specijalni Novogodišnji koncert sutra uveče, objasniće nam virtuoz na violini,  Stefan Milenković koji je gost Jutarnjeg programa.

Da li se vidi efekat dosadašnjih epidemioloških mera? Do kada bi svi zainteresovani mogli da se vakcinišu? Doktor Predrag Kon je u pola 9 u našem studiju.

Biće reči o rukometnoj renesansi! Direktno iz trening kampa reprezentacije u Staroj Pazovi javiće nam se Toni Đirona, selektor rukometaša Srbije. Protekle nedelje napravili su čudo.  Jer, u dve utakmice osvojili su 3 boda protiv Francuske, vicešampiona Olimpijskih igara.

Kada sportisti, koji su imali koronu, mogu da se vrate treninzima? Na šta treneri obavezno da obrate pažnju? Koliko sportsko srce strada?

Niko ne može da prognozira cenu nafte od koje zavisi i da li će poskupeti ili pojeftiniti gorivo u Srbiji. Šta je ono što znamo o cenama i snabdevenosti gorivom?

O uslovima za vožnju, ali i o tome kako da se stane na put bahatim vozačima i divljačkoj vožnji, govorimo oko 6 sati i 50 minuta.

U našem serijalu Moć bilja biće reči  o prečici, crvotočini ili lisičjaku.

Koje su najveće japanske investicije u Srbiji?

urednik emisije:
Dušica Tasić

voditelj:
Branko Veselinović