Kraj Mila Đukanovića?

Grupa duhovitih momaka iz Crne Gore obradila je poznatu pesmu Džeja Ramadanovskog "Seksi ritam" i pretvorila je u pesmu "Abazović Dritan". Pesma je postala hit na društvenim mrežama, a pokazala je i koliko je Abazović danas popularna ličnost u Crnoj Gori.

Istovremeno, iz Sarajeva i Prištine, razni intelektualci vrše pritisak na lidera pokreta URA da se predomisli ili da "prelomi mozak", ako možemo da se poslužimo poznatom rečenicom iz Crne Gore 2006. godine.

Mada ne eksplicitno, Milo Đukanović priznao je poraz. A kao jednog od krivaca označio je i Beograd i veliku Srbiju. U nedelju u Podgorici možda nas čeka i Đukanovićev kontramiting za odbranu prave Crne Gore.

Šta govore incidenti u Pljevljima, kako će izgledati naredni politički potezi Đukanovića i kada će biti napravljena nova vlada, u emisiji Oko govore: politikolog Darko Dožić, istoričar Miloš Vojinović i politički analitičar Nemanja Starović.

Autor i voditelj: Stevan Kostić

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Stevan Kostić, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]