Jutarnji program

Nekom običan februarski dan, nekom dugo čekana prilika za proslavu. Ovu "prestupnu" subotu počinjemo zajedno.

U njemu se podsećamo činjenica koje o Korona virusu znamo, ali i informacija koje nam zamagljuju realnost. Lekari kažu da nema razloga za brigu, a mi proveravamo da li to važi i za privrednike čije poslovanje zavisi od tržišta Kine i Italije.

Privrednike pitamo i koliko će im vremena biti potrebno da svoju robu, ili za početak sirovine, vrate na Kosovo i Metohiju. Da li prvi korak Aljbina Kurtija na čelu nove Vlade umanjuje štetu ili podiže tenzije?

U susret proleću rešavamo misteriju trotinetskih pravila. Po kojim propisima oni voze, kome olakšavaju kretanje, a koga ugrožavaju?

Na svoj trening, pred derbi, vodi nas Savo Milošević. Nejmar je nabavio kartu za karneval. I to crvenu. Ispostavilo se da je ipak bila preskupa. Proveravamo ko mu je pokvario planove.

Dođe, spremi, počisti za sobom i ode! Videćete zašto je dobro da na večeru pozovete kuvara.

Najnovija polemika o tome da li Sonja Savić zaslužuje ulicu u Čačku podsetila je na staru dilemu o tome čemu nazivi ulica i spomenici služe. U "Predrasuđivanju" rešavamo da li spomenici čuvaju sećanja, ili raspiruju svađu.

Vreme teče, godine ga ne stižu. Upoznajemo vas sa privilegovanim slavljenicima koji rođendan slave svake četvrte godine.

Dok odlučujemo učesnike finalne Beovizije, raspitujemo se i šta se sluša u Klubu studenata tehnike i na Bunt rok festivalu.

Sve to od 6.00.

Urednik i voditelj Nada Gogić

broj komentara 0 pošalji komentar