Jutarnji program

Najdozivanija prethodnih dana, košava je stigla. Zato ove subote lakše dišemo i bolje se vidimo. Od ranog jutra gledamo kako se budi Srbija, koje su teme nove, a o kojima se i danas govori na isti način kao pre 30 godina. Nele Karajlić podseća nas na detalje iz realnosti koji su nadmašili čak i nadrealiste.

O sadašnjosti, ali i budućnosti Vojske Srbije govori nam ministar Aleksandar Vulin. Čućemo šta treba da se promeni novim Zakonom o vojsci.

Saznaćemo i zašto antiheroji sve češće dobijaju ovacije. Čemu nas je naučio primer sa Vidikovačke pijace raspitujemo se u Komunalnoj policiji.

Prethodnih dana videli smo ko se ne snalazi u magli. Zato proveravamo gde su završile banatske guske, a gde avioni sa međunarodnih letova.

Pred bogojavljensko plivanje za časni krst pitamo kako su se spremili plivači, a kako kupališta. Razgovaramo i sa prošlogodišnjom pobednicom. Jovana Leposavić osvojila je ne samo časni krst, već i svakoga ko je upoznao. Posle izlečenja od raka, pred sebe je postavila nove ciljeve. Da pomogne deci koja se i dalje bore.

Tumačimo NBA izjave i prognoziramo šta se očekuje od Melouna. Kada i ako jednom dođe na klupu reprezentacije Srbije. Manje dilema imamo u vezi sa drugom reprezentacijom. Vaterpoliste bodrimo pred meč sa Holandijom.

Čekamo vas od 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar