Jutarnji program

Po pravilu, zima pored temperaturnog, nosi sa sobom i minuse na bankovnim računima građana. Iako januar ima 31 dan, kad prođu praznici i svedu se računi, mnogim građanima čini se da je najduži mesec u godini. Nešto posle 7, otkrivamo zašto je to tako?

 Stručnjaci iz oblasti lečenja steriliteta, kao i mnogobrojna istraživanja, pokazali su da je uloga psihologa veoma važna u lečenju neplodnosti. Suočavanje sa ovim problemom jedno je od najstresnijih iskustava sa kojima se parovi susreću, svejedno da li prolaze kroz proces vantelesne oplodnje ponovo ili se sa ovom procedurom susreću prvi put. posle pola 8 najavljujemo besplatnu psihološku podršku takvim parovima!

Ako posmatramo broj poginulih i povređenih lica u saobraćaju, na teritoriji Srbije, deset godina unazad, prošla godina je prema preliminarnim podacima, najbolja u prethodnoj deceniji - zabeležen je najmanji broj poginulih lica! kako da budemo još bolji kada je  bezbednost u pitanju, nešto posle pola 9

Šezdesetih godina prošlog veka niko nije ni pretpostavio da će i na našim ulicama, gotovo u svim gradovima, biti ovoliko automobila i da će one biti tesne i za vozače i za pešake. A, ko se danas usuđuje da projektuje ulice budućnosti? Takvu odvažnost pokazali su pobednici  konkursa Centra za planiranje urbanog razvoja i Sekretarijata za saobraćaj, na temu Beograd u kakvom želim da živim.

U požarima, koji mesecima besne Australijom, izgoreli su čitavi gradovi, ali i više od 70 hiljada kvadratnih metara zemlje, uglavnom u šumama i nacionalnim parkovima, staništima jedinstvenog australijskog životinjskog sveta. Kako pomoći životinjama i da li će požari izazvati izumiranje nekih vrsta, tema je o kojoj pričamo posle pola 10

Posle 10 najavljujemo „ZIMSKI DEČIJI BAL", koji će se održati u svečanoj sali Doma Vojske Srbije 18. januara. Biće to kulturni događaj revijalanog tipa, koji će biti i zabavan, a ono što  je najvažnije imaće humanitarni karakter.

I u pola 11 najavljujemo jednu humanitarnu manifestaciju. Beogradski igrački centar, i ove godine, tradicionalno, organizuje  festival New Year AMIK. Kao i predhodnih godina, pored velikog broja učesnika i plesnih tačaka, biće realizovana završna etapa projekta - akcija „Deca deci „.

Na samom kraju emisije, posle dugačkih 5 sati jutarnjeg programa, koji u to vreme i nije više jutarnji, u goste nam dolazi trubač Dejan Petrović.

Urednik emisije je Aleksandar Tucaković, a voditelj Milan Srdić!

broj komentara 0 pošalji komentar