Jutarnji program

Cela Srbija čeka, roditelji strepe, policija traži dvanaestogodišnju Moniku Karimanović. Ima li novih tragova i šta ometa potragu pitamo direktora Policije Vladimira Rebića.

Poslednjeg vikenda u godini premotavamo uspehe, ali i izazove sa kojima smo se suočavali. Ko je na potezu posle odluke skupštinske većine u Crnoj Gori, jedna je od naših tema.

Pitamo se i da li postoji pravi trenutak za prvo pijanstvo. Spremni ili ne, mnogi će u utorak na prvi doček. Još malo je vremena da savladaju pravila kako slavlje ne bi završili na bolničkom ili policijskom trežnjenju.

Godinama brojimo mlade koji odlaze. Sada imamo, ne samo cifru, već i Strategiju. Mogu li mere predviđene tim dokumentom da zaustave iseljavanje ili ublaže posledice odlaska ljudi iz Srbije?

Svako poznaje bar nekog Deda Mraza. Naš jutrošnji živi u Mladenovcu. I vozi autobus.

Dolazi nam i dama koja je zajedno sa svojom porodicom osmislila kako da drugim porodicama obezbedi nedostajući obrok. Od ideje, preko nabavke namirnica, kuvanja, pakovanja i dostave... Uključite se i vi.

Videćete i koji su najprometniji aerodromi u 2019, kojih se sportskih podviga rado sećamo, a koje noćne smene želimo da doživimo.

Proveravamo i da li filmovi sa istorijskom tematikom produbljuju nesporazume među susedima u regionu, ili donose neku novu, svima prihvatljivu istinu.

Čekamo vas u 6.00.

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar