Balkanskom ulicom: Stefan Milenković, prvi deo

Ekipa emisije Balkanskom ulicom sačekala je jednog od najboljih violinista sveta Stefana Milenkovića na beogradskom aerodromu.

U prvom delu emisije koja je na programu RTS ove nedelje Srefan Milenković i Vesna Dedić pričaju u kombiju na putu do studija u Takovskoj 10 o njegovim odlascima i dolascima, samoći koja je preduslov svakog velikog uspeha, danima odrastanja u Beogradu, stilu života i načinu da pod svetlima reflektora budeš najbolji publici, a kada se ugase najbolji sebi.

Duhovit i pametan Stfan Milenković je bio savršen sagovornik Vesni Dedić u emisiji Balkanskom ulicom koja govori o trenucima sreće i tuge koji su obeležili životni put čoveka kojeg nacija i svet vole od njegove treće godine kada se prvi put pojavio ispred simfonijskog orkestra sa violinom.

Autor Vesna Dedić

broj komentara 0 pošalji komentar
Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]