Jutarnji program

Ove nedelje raspitujemo se na kakvom se vazduhu budimo i ko ima privilegiju da se ne nađe na top listi najzagađenijih.

Uoči novog sastanka predstavnika vlasti i opozicije u Skupštini Srbije proveravamo da li su evroparlamentarci približili stavove političara, ili su ih dodatno posvađali. U goste nam dolazi Bojan Klačar iz Cesida.

Doktorka Ana Jovićević objasniće nam da konačno i preko interneta možemo dobiti kredibilne informacije o bolesti i lečenju. Ali samo ako izaberemo pravu aplikaciju. Kako radi ONKO?

Kako će se raditi na izgradnji Moravskog koridora videćemo već od sredine meseca. Jutros u Ministarstvu građevinarstva proveravamo šta je prethodilo početku radova i kako će auto-put izgledati kada bude završen.

Mnogi Leskovčani pitaju se kako bi mogao da izgleda javni toalet koji vredi 4 miliona dinara, ali i da li je takva investicija prioritet.

Trećina "Federerovih" kovanica rasprodata je unapred. Ko se najduže zadržao na novčanicama u Srbiji i koliko smo ličnosti "potrošili" tokom hiperinflacije?

Dosadašnje mere za suzbijanje nasilja u školama ne daju očekivane rezultate. Kako se gleda na novi predlog da za "dečje nestašluke" roditelji plaćaju, i to društveno korisnim radom?

Njima društvena odgovornost nije strana, a humanost im je drugo ime. Dolaze nam članovi filantropske reprezentacije. Tamara Klarić i Filip Vukša deo su "Dobročinimtima".

Nudimo recept za najbolje čvarke, ali i ideju kako da se vratite u formu u kakvoj ste bili pre 20 godina. I forme i popularnosti, pred koncert u Beogradu, sećaju se članovi OK benda. Bez izgovora vežbaju do cilja.

Čekamo vas u 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar