Jutarnji program

U ovoj emisiji, neke od tema o kojima govorimo su:

Nokte grickaju i deca i odrasli, a osim što ruke izgledaju ružno, grickanje noktiju može dovesti do drugih zdravstvenih problema, jer povećava rizik od upalnih bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Svi oni koji u ovom trenutku kroje svetsku politiku i društvene događaje, su u Njujorku na 74-tom zasedanju Generalne Skupštine. Šta Srbija očekuje od tog događaja?

Koliko treba da traje radna nedelja? Svi bi voleli da za istu platu rade jedan dan manje. Mogu da se odmore, završe poslove i obaveze za koje sada nemaju dovoljno vremena. Ali, šta posle? Jesu li baš svi spremni za to? Kada dobiju slobodno vreme, ljudi se retko bave samorazvojem i sportom, a 25 odsto prepušta se lenstvovanju, tvrde psihoterapeuti!

"Startup centar" Ekonomskog fakulteta predstavlja neobično mesto u kom studentske ideje ulaze u svet biznisa zahvaljujući potpuno besplatnoj mentorskoj podršci. Program je namenjen mladima koji žele da zakorače u izazovni svet preduzetništva. Ko može da učestvuje na novom konkursu.

Kada od trgovaca tražimo, ne daj bože, da se roba zameni, a ne popravlja ili da nam se vrati novac, ako nešto ne valja, često ne mogu da pomognu veze koje potežemo, pa ni organizacije potrošača i zakoni koji nas štite. Šta onda preostaje i šta piše u novom Zakonu o zaštiti potrošača koji treba da se usvoji do kraja godine?

Od večeras nova emisija na RTS-u! Na našem prvom programu počinjemo emitovanje serijala "Srce zločina" - to je igrano dokumentarni serijal koji se bavi temama iz crne hronike. Gledaćemo rekonstrukcije slučajeva koje su snimane na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama.

Pred kraj današnje emisije predstavljemo vam "Rošer Etno Bend-a", čiji je cilj da prevashodno promovišu muzičku kulturnu zaostavštinu Srbije kroz tradicionalnu muziku i etno zvuk, na specifičan, pomalo drugačiji i svakako savremeniji način.

Urednik emisije je Aleksandar Tucaković, a voditeljka Dragana Kosjerina!

broj komentara 0 pošalji komentar