SAT: Najgori putevi Srbije

Pre nekoliko meseci ekipa emisije SAT pokrenula je konkurs za najgore puteve Srbije i pozvala gledaoce da pošalju svoje predloge.

Od svih pristiglih prijava odabrali su one koje su bile kompletne i koje su zaista pokazale kritično stanje, a tokom avgusta obišli su preko 4.000 kilometara puteva i sve zabeležili. Sada pokazuju na šta su se tačno gledaoci žalili.

Nastavljaju i sa akcijom u kojoj besplatno popravljaju automobile gledaocima, ali i pomažu putnicima koji se žale na usluge turističkih agencija.

Videćete koje neobične sisteme ima novi mercedes "GLS", a u specijalnom uporednom testu suočili su "mazdu 3" sa mercedesom "A-klase".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 8 pošalji komentar
(subota, 09. nov 2019, 08:27) - marin [neregistrovani]

put feketic srbobran

molim vas obidjite ovu deonicu koja je u losem stanju da ukazete na problem hvala

(ponedeljak, 28. okt 2019, 00:10) - Bojan [neregistrovani]

Neravan put novoizgrađeni

Deonica od Niške banje do Niša nekada je dobra i udobna bila, otkad se izgradio put od broj šest naselja do brzog broda vožnja je sve sem udobna. Presvučen je nov asfalt ali toliko su dobro napravili da svaka sahta je izbačena i svaki prelaz je očajan, pri brzoj voznji lagano može se izgubiti kontrola nad vozilom, pogotovo padne sneg

(subota, 12. okt 2019, 12:10) - Marko Nikolic [neregistrovani]

Najgori put u Srbiji

Pozdrav clanovima emisije SAT koju rado gledam svake nedelje. Video sam da obilazite najgore puteve u Srbiji, pa sam odlucio da Vam pisem na tu temu. Poslednjih godinu dana sam isao putem od Knjazeca do Zajecara koji je ujedno i jedini put koji spaja te dve opstine. Svaki put kada prodjem stanje puta je sve losije i losije. Jedan deo puta , mozda 2 km je lepo obnovljen i asfsltiran, medjutim ostala deonica od skoro 50 km je blago receno u katastrofalnom stanju. Naime, ogranicenje na tim deonicama je od 50 do 80 km/h, ali je to nemoguce za voziti osim ako necete da vam se ceo auto raspadne. Put je pun dubokih rupa, na nekim mestima ima 3 sloja asfalta,a negde ni jedan, put je ispucao u potpunosti, aono sto su putari krpili je blago receno katastrofa. Molim Vas da dodjete da pogledate. Pozdrav

(nedelja, 06. okt 2019, 19:56) - Miroslavanonymous [neregistrovani]

Lenovac

Put. Zajecar-Lenovac. Nek se provezu ministri da vide o cemu se radi,,, bruka za 21 vek.! A kazu da se voze novi modeli automobila

(ponedeljak, 09. sep 2019, 12:05) - Dejan Miletic [neregistrovani]

Najgori putevi Srbije

Dobar dan ekipi Sat! Najgori put kojim sam ja vozio je definitivno deonica od Kovina do Radinca kod Smedereva ( najgori deo je od mosta na Dunavu pa do Radinca) ! To je jedna opsta katastrofa put je totalno unisten sa puno rupa i zakrpa bez obelezja, bez linija i jos deo puta koji spaja deo Vojvodine sa autoputem ka jugu! Prolaze hiljade kamiona i automobila i put je veoma vazan! Jos ga i Smederevci koriste kao divlju deponiju pa je toliko smeca pored puta da je to uzas! Jedna VELIKA SRAMOTA za Srbiju je taj put! Ako citate ove komentare ekipo iz Sata, molim vas obidjite tu deonicu!

(ponedeljak, 09. sep 2019, 01:51) - anonymous [neregistrovani]

Np_Tt

Gospodo draga najgori putni pravac u Srbiji a mozda i sire je put Novi Pzar-Tutin,dodjite obidjite i uverite se...

(nedelja, 08. sep 2019, 14:25) - Mićo PB [neregistrovani]

Kritika za put

Pošzovana i rado gledana emisijo SAT.Nisam bio u toku da ste prikupljali kritike o stanju puteva u Srbiji,jer nekoliko vaših zadnjih emisija nisam bio u prilici da pratim.Imao sam kritiku o ne lošem vec očajnom stanju putnog pravca Priboj-Pljevlja koji je ujedno i jedini put koji spaja te dve opštine.Deo puta koji od granice sa CG pripada CG je za put koji pripada SRB je u odličnom stanju,što znači da je u nama problem.Put prilično zarastao i sužen a zidovi oko puta u kanjonu "Sutjeska" prilično oronuli i zarasli u mahovinu a građeni pre mnogo godina da bi mogli biti kao spomenici.Unapred zahvalan Mićo iz Priboja.

(nedelja, 08. sep 2019, 13:44) - Nada [neregistrovani]

Putevi

Dobar dan
Interesuje me ovaj konkurs za puteve
Da li se to odnosi na asfaltirane puteve Il možda važi i za seoske obične puteve
Hvala, pozdrav

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]