Jutarnji program

Mnogo je posla ovog vikenda pred roditeljima, školarcima, nastavnicima, carinicima... Sve to, barem na kratko, biće u drugom planu.

Prvi plan danas je rezervisan za košarkaše.Pred prvi meč u Kini proveravamo u kakvoj formi čekaju Angolu i kakve tegobe moraju da savladaju da bi Šampionat započeli pobedom.

Osim u Fošan, ovog jutra vodimo vas na puteve i granične prelaze koji se spremaju za povratnike sa odmora. Predstavljamo vam i Moravski koridor. Zašto ga zovu "digitalni koridor", koje gradove će spojiti, koliko ljudi povezati i kako će se graditi? O tome nam govori Miodrag Poledica iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Za vas, kod ministra Zorana Đorđevića proveravamo ima li pomaka u dogovorima o minimalnoj ceni rada, ali i kako bi moglo da izgleda sistemsko rešenje za napuštenu decu.

Ko je sposobniji za multutasking? U Predrasuđivanju na testu su žene i muškarci.

Bojanu Peković upoznali smo dok je guslala u Kragujevcu. U međuvremenu svoju muziku predstavila je Fincima. Kakav je utisak ostavila i kakve utiske pokupila, govori nam u Jutarnjem programu.

Pred Svetsko prvenstvo u košarci, bez izgovora na koš puca glumac Marko Janketić.

Posetili smo i rodna mesta Bobija Marjanovića, Stefana Jovića, Marka Gudurića... Videćete kako će navijati komšije, rođaci, drugari iz kraja?

Muzikom i to starogradskom, završavamo druženje. Ovoga jutra malo ranije. Poslednje minute emisije ustupamo šampionima.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj Nada Gogić

Urednice Nada Gogić, Zorana Živadinović

 

broj komentara 0 pošalji komentar