Jutarnji program

Pred poslednju sedmicu avgusta podsećamo se šta smo ovog leta propustili i preskočili, pa to pokušavamo da nadoknadimo.

U Jutarnjem programu dobićete predloge za lepo jutro, ispunjen dan i kompletan vikend.

Saznaćete pred kakvim su izazovima srpske svetinje na Kosovu i Metohiji, ali i oni koji treba da ih sačuvaju. Dolazi nam profesor Darko Tanasković, bivši ambasador Srbije pri UNESKO.

Pitamo i da li će Srbi i napadi na Srbe biti tema predstojećih kampanja na Kosovu i Metohiji i u Hrvatskoj.

Letnja sezona bliži se kraju. Prebrojavamo koliko je bilo zamerki turista i jesu li bile opravdane. Ko se i na koga žalio zna Vera Božić Trefalt iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ako za putovanje koristite ovaj vikend, proverite pre polaska stanje na graničnim prelazima. I mi ćemo to za vas uraditi ovog jutra.

Da li je istina ili zabluda da su Švedska i Švajcarska idealne zemlje za odgajanje dece i kako se tu kotira Srbija? To otkrivamo u "Predrasuđivanju".

Koliko je teško obrisati uspomene najbolje znaju oni koji laserom skidaju tetovaže. Zbog kojih najviše žalimo, jedna je od tema ovoga jutra. Proveravamo i kojih se argumenata sete putnici uhvaćeni u švercu nelegalne robe, kao i da li bi registracija bez nalepnica bila jeftinija i lakša.

Pravo sa "mobe" u Hilandaru dolaze nam studenti i profesor Poljoprivrednog fakulteta. Kakvi su vinogradi, kakav radni ritam, a kakvo manastirsko vino, govore nam oko pola 9.

U Ivanjicu na satiru, u Manasiju pred vitezove, u Valjevo zbog prijatelja Miće Orlovića.

Svuda stižemo do 9.00.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj Nada Gogić; Urednici: Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar