Jutarnji program

Između bučnog vikenda i nove radne nedelje. Između vruće subote i još vrelijeg ponedeljka. Između hlada i osveženja... Tu smo smestili ovu nedelju.

Lep početak dana želimo vam pričom o pobednicima, radnicima, ustanicima, slavljenicima, zdravičarima.

Podsećanjem na pritiske, kritike i opomene Prištini, sabiramo štetu načinjenu devetomesečnom primenom taksa od 100 odsto za robu iz Centralne Srbije. Gost Jutarnjeg programa je ministar trgovine Rasim Ljajić.

Po velikim vrućinama važe posebna pravila za rad na otvorenom. Jesu li ta pravila jača od želje poslodavca da posao završi na vreme? Ko čuva radnike proveravamo u Upravi za bezbednost na radu.

Nedelju dana do otvaranja auto-puta "Miloš Veliki" vodimo vas do kuće vođe Drugog srpskog ustanka. Kakvim se putem stiže do rodnog sela Miloša Obrenovića i kada će auto-put stići blizu njegove Gornje Dobrinje?

Stišava se Guča, Bir fest postaje sve glasniji. Kako izgledaju završne pripreme na Ušću?

Kako puca Ivana Maksimović i da je za medalje uvek spreman Dimitrije Grgić, znamo. Oni su od sada deo i vojne reprezentacije. Hoće li i u uniformi upucati medalju, govore nam oko pola 9.

Da se na kraju vikenda bezbedno vratite kući, da vas ne iznervira očekivana gužva na putu i kako da izbegnete kolonu na granici? O svemu tome i ovoga jutra izveštavaju reporteri Jutarnjeg programa.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj Nada Gogić

Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar