Jutarnji program

Pred nama je dan u kom će najčešće ponavljani savet biti: “izbegnite”!

Kako da danas izbegnemo vrućinu, kako da zaobiđemo gužve, kako da ne upadnemo u kolonu, kako da preskočimo vožnju u gradskom prevozu.... Neke su od tema i u našem Jutarnjem programu.

Proveravamo kako izgleda jutro u selu kod Negotina posle četvorostrukog ubistva. Znaju li se motivi ili detalji zločina?

Ispratili smo jedan od najtežih dana na putevima u Srbiji. Zato danas pravimo mapu crnih tačaka. Gde se i ko najčešće strada u saobraćajnim nesrećama?

Kako Beograd tumači odluku Prištine da preko administrativnog prelaza ne pušta građane sa putnim ispravama iz Centralne Srbije, proveravamo u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

Uoči drugog sastanka predstavnika vlasti i opozicije govorili smo o očekivanjima, danas o utiscima. Za kakav dogovor je kasno, a za koji još ima vremena, pitamo Milana Antonijevića iz Fondacije za otvoreno društvo.

Jutros smo i na Ibarskoj magistrali i na granicama. Gužve nam neće nedostajati, a hoće li "duh Ibarske" kada se za deset dana preselimo na novi auto-put?

Upoznaćemo doktora koji leči i podučava. Kako od reciklažnog materijala može da nastane EKG aparat? To zna naš rekorder Dr Ivan Božinović.

Trube nas bude, harmonika pokazuje šta sve ume.

Vidimo se u 6.00

Voditelj emisije Nada Gogić; Urednice: Nada Gogić i Vanja Ratković.

broj komentara 0 pošalji komentar