Košarka: Srbija - Finska

Nakon priprema na Kopaoniku, najbolji košarkaši Srbije odigraće dve prijateljske utakmice u Srbiji pred odlazak na Svetsko prvenstvo koje se od 31. avgusta do 15. septembra igra u Kini.

Ekipa Aleksandra Đorđevića prvi kontrolini meč odigrala je u Čačku protiv ekipe Borca. Naredni duel naš tim igra u Zrenjaninu u sredu 7. avgusta u 21 sat, a protivnik je selekcija Finske.

Pored Teodosića, Simonovića, Bjelice, Lučića, Milosavljevića, Raduljice, Birčevića, Todorovića, Micića, Jovića, Avramovića, Jovanovića i Marjanovića, na parketu u Zrenjaninu, trebalo bi da vidimo i Bogdana Bogdanovića.

Poslednji pripremni duel u Srbiji, košarkaška reprezentacija odigraće u beogradskoj Štark areni u subotu od 21 sat, sa selekcijom Litvanije. Do meča sa Litvancima ekipi bi trebalo da se pridruže Nikola Jokić i Marko Gudurić.

Oba duela Radio-televizija Srbije će direktno prenositi.

Već u ponedeljak, 12. avgusta Srbija će biti gost Litvanije, a pre odlaska u Kinu, reprezentacija Srbije učestvovaće i na Akropolis kupu u Grčkoj. 

Komentator je Petar Denda.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 07. avg 2019, 09:40) - anonymous [neregistrovani]

TV prenos

Bravo za direktan TV prenos. Nadam se da cete i sve naredne pripremne utakmice kosarkaske reprezentacije Srbije prenositi u direktnom TV prenosu...