Jutarnji program

Uz slike, brojke i ličnosti jutra, uvodimo i pojam jutra, to jest  pojam leta. Alarm! Narandžasti, žuti, crveni. Za kišu, vrućine,  sunčanje... U čijoj smo "opasnoj zoni" ove subote?

Spremni za vikend? I onaj u prirodi pod oblacima, i onaj na granicama,  u koloni. Korisne informacije za svaki izbor dobićete u Jutarnjem  programu.
Uoči obeležavanja 24. godišnjice akcije "Oluja" proveravamo koliko  glasno Srbi u Hrvatskoj smeju da se sećaju događaja s početka avgusta  95. godine. Za Jutarnji program govori novi predsednik Srpskog narodnog  veća Boris Milošević.

Japansku investiciju Inđija je osvojila posle pregovora u 29 rundi.  Da li je bitka za svakog ulagača tako složena? Ko su najtvrđi  pregovarači i koji su aduti opština u Srbiji? Sve to zna VD direktora  Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić.

Dve nedelje pre otvaranja auto-puta od Obrenovca do Ljiga, bili smo  na gradilištu. U kojoj brzini su putari, a čemu se nadaju meštani   naselja uz put?

Između Vimbldona i US Opena, u srcu Šumadije pronašli smo sudijsku  zvezdu Marijanu Veljović. Priča nam kako se odmara od teniskih terena.

I Rade Šerbedžija, uz Jutarnju kafu, priča nam i kako se odmara i gde  nalazi inspiraciju za nove poduhvate. Kako je "Virdžinija" prošla na  Brionima, a kakav je pozorišni život čeka u Beogradu?

Da li je teže pronaći hotel, ili s ljubimcem otputovati na  odredište? O pripremama, putovanju i hotelskoj dobrodošlici za životinje  slušamo iz prve ruke. I šape.

Koliko je velika Velika Morava i kako Ibar zvuči u bluz ritmu?

Gledajte nas od 6.00

Voditelj Nada Gogić

Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 03. avg 2019, 12:23) - Radovan Josipović [neregistrovani]

PTT stub

Da li je potrebno da 14 dana ja nemam ni interneta,ni fiksne telefonije ni tv,zbog Ptt stuba koji je odvaljen i žice pokidane.