Jutarnji program

Letnja sezona je u punom jeku i ako do sada niste rezervisali odmor, postoji mogućnost da to uradite po ceni kao da ste rezervisali u predsezoni - individualnim pretraživanjem i bukiranjem ili last minit ponudom. Koji je najpovoljniji izbor, kako da obezbedimo letovanje na najjeftiniji a ipak siguran način i koje su prednosi ali i mane last minit letovanja.

Na prvi pogled sitni zdravstveni problem, kao što je upala uha, lako može da pokvari letovanje. Ipak, to je najmanja posledica, kako sprečiti a ne lečiti probleme uha, grla i nosa koji mogu da nasatnu tokom leta. Gošća Jutarnjeg programa je dr Ljiljana Banjac specijalista ORL i audiologije u KBC Bežanijska kosa.

Ove godine obežavamo dva velika jubileja vezana za ime Milutina Milankovića - 140 godina od rođenja i 110 godina od dolaska na Beogradski Univerzitet, odnosno u Srbiju. Naši gosti su mr Slavko Maksimović i prof. dr Marko Ivetić iz Udruženja Milutin Milanković.

Dok gledamo muški vaterpolo, pričaćemo o ženskom. U gostima su nam šampionke Srbije vaterpoliskinje Palilule. Obećale su nam u ovom istom studiju pre par meseci da će ponovo doći, ali sa peharom. Evo, pehar je tu. Sa nama je samo deo ekipe: Teodora Rudić, Mila Gluščević, Anđela Petrović i Kristina Miladinović i trener Filip Pešić. U gostima nam je i Tanja Stevčić, organizator i direktor manifestacije "Belgrade beach waterpolo".

Narednog vikenda u Leskovcu počinje sedmi Međunarodni Strings festival i letnja akademija muzike. Trajaće do 27. jula. O posebnosti ovogodišnjeg festivala govoriće, urednik muzičkog programa leskovačkog kulturnog centra Slaviša Stevanović.

Voditelji: Sanja Dragićević Babić, Miša Stojiljković
Urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar