Jutarnji program

Dva događaja obeležavaju ponedeljak: jedan je bio u Londonu, drugi će biti naredna dva dana u Beogradu. Finale na Vimbldonu i dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona biće glavne teme i u Jutarnjem programu.

Proverićemo kakve su posledice vremenskih i temperaturnih oscilacija po naše zdravlje. O čemu treba da vodimo računa kada se u dva dana promene dva godišnja doba? Koliko muzika može da pomogne našem srcu? O svemu tome razgovaramo sa doktorom Predragom Mitrovićem, kardiologom na Klinici za kardiologiju Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Upoznaćemo vas sa jednim interesantnim srpsko - francuskim parom! Ona je rođena u Bordou, on u Beogradu. Ona je pre nedelju dana osvojila srebrnu medalju u dresu Francuske, a on je pre nekoliko godina postao košarkaški car Maldiva. Spojili su ih košarka i Prag. Od venčanja koje je bilo prošlog četvrtka oni su Valerijan i Filip Vukosavljević.

Najavljujemo dva velika kulturna događaja: dvadeset šesto izdanje Festivala evropskog filma Palić i 14-ti Međunarodni festival klasične muzike "Vrnjci".

urednici emisije: Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković
voditelj: Dragana Kosjerina

broj komentara 0 pošalji komentar