Jutarnji program

Još jedno jutro u oblacima i još jedan dan pod kišobranom. Ipak, ovo je i nedelja za navijanje, tenis i nadamo se, Novakovu petu titulu na Vimbldonu.

U Jutarnjem programu gledamo kako izgledaju završne pripreme za veliko finale i kako se u Parizu obeležava Dan Bastilje.

Posle najvećeg francuskog praznika i u Beogradu će se govoriti o pariskim porukama. Sa kakvim očekivanjima se pripremamo za posetu predsednika Makrona Srbiji. O različitim fazama u 180 godina dugim diplomatskim odnosima dve zemlje govori nam istoričar i dobitnik francuskog Ordena za zasluge, Stanislav Sretenović.

Posle najnovijeg sastanka Mešovite komisije za sukcesiju napravljen je pomak u raspodeli imovine nekadašnje SFRJ. Koliki, i šta je pripalo Srbiji, pitamo generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Veljka Odalovića.

Kakve planove za opstanak imaju tirističke destinacije koje su "zabranile" turiste? Zašto bi sledećeg vikenda trebalo da budete deo jednog humanog pohoda?

U "Zaletištu" otkrivamo bez kakve aplikacije ne bi valjalo ulaziti u voćnjak i kako tuđa ideja mnogima može da donese veći prinos i zaradu.

Putujemo Srbijom, probijamo se kroz gužve na graničnim prelazima i savetujemo koje da izbegavate. Da li su kampovi u Srbiji prava mesta za odmor?

Koja je tajna ulične umetnosti i ima li umetnosti u pripremi tradicionalnog džema od kajsije?

O svemu tome u nedeljnom Jutarnjem programu od 6.00 do 9.00.

Voditelj Nada Gogić

Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

 

broj komentara 0 pošalji komentar