Jutarnji program

Ne izgleda tako, ali ove subote dočekujemo poslednji zimski vikend u ovoj godini.

S prvim otopljenjem, u zavičaj su se vratile rode. Dočekali smo ih i posetili u Tarašu.

Ako biste da pazarite zaplenjenu robu, morate znati pravila. Šta je sve na aukcijskoj prodaji, kako da učestvujete u trgovini i može li da se kupuje iz fotelje, o tome nam govore nadležni iz Uprave carina.

Jasna i nešto drugačija pravila izvoza srpske robe na tržište Evroazijske unije važe od pre nekoliko dana. Kome su iz Moskve stigle dobre vesti, ko može da proda sve što proizvede, a ko bi voleo da proizvede više? O svemu tome govori nam ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ko gleda u CV, a ko kandidata u oči? U Predrasuđivanju proveravamo da li svesno ulepšavamo biografiju ili ona mora da bude naše ogledalo.

Bili smo na času odbrane i zaštite. Pogledajte šta smo naučili, a šta bi deca volela da nauče.

Miloš Biković je zvezda gde god se pojavi, gde god i na kom god jeziku da glumi. Uz rusku kafu, jutros nam priča o predstojećoj premijeri, utiscima o filmu "Balkanska međa" i daljim planovima. U Srbiji, i Rusiji.

Praznik gitare nije potpun bez Vlatka Stefanovskog. Spremamo se za koncert na "Gitar art festivalu" i Jutarnji program završavamo u društvu ovog makedonskog umetnika.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić i Vanjica Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar