Najlepše narodne pesme

"Cojle prodakšn" je medijska kuća koja radi za četiri sela u brdima Srbije a vodi je Cojle Manojlović, zaljubljenik u narodnu muziku. Zadatak mu je da postane dopisništvo RTS-a i nastavi da propagira narodnjake.

U ovoj epizodi, glavni junak ima zanimljive saradnike - od Dejana Petrovića (majstora trube) preko dece iz škole Mokranjac iz Kraljeva, koji kod njega u studiju snimaju svoj prvi spot. Iz Australije mu je došao TV reporter i voditelj, Stefan Popović na - kenguru!

Cojletovi najbolji "ortaci", Lepa Lukić i Andrija Bajić, remete proces proizvodnje jer sa njim provode dane igrajući društvene igre kao u mladosti, jedući štrudlu i - pevajući...

Pored svojih velikih hitova, Lepa i Andrija otpevaće i poznate pesme Bore Spužića Kvake i Džeja.

Pesmu "Ja sam ja Jeremija" će, uz trubački orkestar Nebojše Sejdića izvesti Miroslav Ilić i Rade Jorović.

U Cojletovu produkciju stigle su i prve tužbe... Napadaju ga neke nevladine organizacije, a njegov saborac, na zaprepašćenje svih, dolazi sa Zlatibora i nosi trubu, da označi borbu!

Ova medijska produkcija postaje mesto gde dolaze velike face muzike i glumišta, sa željom da pomognu svom prijatelju Cojletu da ne propadne, jer je sve uložio u ovu firmu.

broj komentara 0 pošalji komentar