Jutarnji program

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji biće potpisan 21 sporazum. O značaju konkretnih sporazuma razgovaramo sa gostima Jutarnjeg programa, Dragomirom Sanđelkovićem, političkim analitičarom i Radojkom Nikolić, urednicom magazina Ekonometar i Biznis.

Sezonske radnike u poljoprivredi od ove godine poslodavci će moći da angažuju elektronski, putem portala koji juče predstavljen javnosti. Šta podrazumeva pojednostavljena procedura, o kojim poslovima je reč...?

Evropska unija planira da uvede takozvano "pravo na popravku", odnosno seriju predloga koji bi naterali proizvođače da prave kvalitetnije i samim tim dugotrajnije uređaje, za koje bi postojali rezervni delovi i koji bi mogli lakše da se popravljaju. Koliko smo daleko od toga da predlog zaživi u praksi i šta bi to značilo za potrošače, šta za proizvoače?

Iz Kine nam je stigla senzacionalna vest - na Mesecu su proklijale prve biljke.To je prvi put da je neka biološka vrsta opstala i nastavila život na tlu, van Zemlje. Šta to može da znači?

Muzički gost je Rastko Marinković, gitarista.

voditelj: Dragana Kosjerina
urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar