Najlepše narodne pesme

"Cojle prodakšn" je mala medijska kuća, koja emituje program za četiri sela. Za gledanost i uticaj bore se sa velikim televizijama i navikama svojih meštana...

Direktor i vlasnik, Cojle Manojlović (lik tumači glumac Srđan Ivanović), pokušava da njegov TV program bude program kulture i da što više podržava najbolju narodnu muziku.

U tome mu pomažu prijatelji iz RTS-a: Milan Popović, Bojana Marković, Sandra Toković, Nenad Kamidžorac... Sestričina Beba iz Beograda (igra je glumica Anđelka Simović), takođe je član tima jer je već godinu kod ujaka Cojleta na selu (majka je poslala da završi svoj "menadžment i da se "detoksikuje" od splavarske muzike).

"Desna ruka" predvodnika ovog kolektiva je komšinica Svetlana (lik tumači pevačica Jelena Gerbec) - ona je muzički urednik ove medijske kuće...

Milan Popović, scenarista i urednik emisije: "Kao i svaka nova medijska kuća i "Cojle prodakšn" ima velike ambicije, planove i još veća očekivanja pa je atmosfera i u ovom kolektivu turbulentna svakog dana... Naročito kada se u poslovne zavrzlame i planove upletu i događaji iz privatnog života zaposlenih... Šta će se desiti kada ujak sazna da je sestričinu preko Instagrama zaprosio Grk - pogledajte u sledećoj epizodi.

Naravno, videćete ponovo i mnogo istinskih zvezda naše narodne muzike a kao i uvek u ovoj emisiji - uživaćemo u mnogim divnim pesmama..."

Muzički urednik emisije "Najlepše narodne pesme": Dušan Šukletović

Reditelj: Petar Stanojlović

broj komentara 0 pošalji komentar