Jutarnji program

Polovina je januara, uglavnom smo završili sa slavljima i proslavama. Dočekali smo i takozvanu Pravoslavnu Novu godinu, odnosno Novu godinu za sve one koji poštuju Julijanski kalendar. Proveravamo koje su želje, kakvi su običaji i šta je još važno za 14. januar.

Kažu da će ove godine, prvi put, u svetu biti više "milenijalaca" nego pripadnika "bebi bum generacije". Koliko se generacije prepoznaju i razumeju međusobno? Pitali smo majku i ćerku, poznate glumice Vesnu Čipčić i Anju Alač.

Kada sneg zaveje planinsko selo, kako gorštaci voze seno na sankama? O tome nam govore naši stalni saradnici amateri Dobrila i Dobrivoje Pantelić.

Iako januar ima 31 dan, kad prođu praznici i svedu se računi, mnogima izgleda da je najduži mesec u godini. Šta mi možemo da uradimo da nam ne izgleda kao mesec bez kraja?

Da li grip gospodari Srbijom? O preventivi i najboljim načinima lečenja biće reči posle pola 8.

Počelo je i Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu. Tokom jutra pratimo rezultate naših predstavnika, a posle pola 10 pitamo - da li se menja teniska mapa sveta, šta znači najava povlačenja Mareja?

Naš gost biće Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada. Govorićemo o značaju potpisivanja ugovora Univerziteta u Novom Sadu sa moskovskim Univerzitetom

O rukometu i kvizovima razgovaramo sa Nenadom Puljezevićem, nekadašnjim golmanom reprezentacije i učesnikom kvizova Potera i Slagalica.

Urednici emisije: Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković

Voditelji: Sanja Dragićević Babić i Miša Stojiljković

broj komentara 0 pošalji komentar