Jutarnji program

Hoćemo li uspeti da se kroz mraz i smetove probijemo do "nove " Nove godine? Biće lakše ako ovo jutro provedemo zajedno.

Proveravamo za vas koje puteve treba da izbegavate, koje destinacije i događaje obavezno da posetite. U kom gradu se sprema poseban doček, a gde ćete za provod morati da se potrudite sami.

Aktivnost virusa gripa je i dalje slaba, ali nas to ne ohrabruje budući da je, po svemu sudeći, već odneo prve žrtve. S kakvim nam simptomima ove zime dolazi grip i na koji način možemo da ga savladamo?

Ko može izbegavaće boravak na hladnim i po zdravlje rizičnim mestima. Ali, ako je to jedini put kojim do škole moraju i đaci i nastavnici i direktor, onda ni našoj ekipi nije bilo teško da zagazi u duboki sneg.

Na kakve će izazove biti spremni državni službenici kada prođu obuku Nacionalne akademije. Kako se obučavaju i ko ih obučava?

Uoči dodele, još jednom prelistavamo knjige iz najužeg izbora za Ninovu nagradu.

Nemamo dilemu da Nikola Jokić zaslužuje svako priznanje, ali neka od njih zavise i od našeg glasanja. Da li je Sombor već glasao i kako svog Džokera iz daleka bodri otac Branislav!

Vidimo se u 6.00
Voditelj: Nada Gogić
Urednici: Nada gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar