Ne diraj mi mamu

Od ponedeljka, 17. decembra, radnim danima od 22.00, Radio-televizija Srbije emituje novu urnebesnu komediju "Ne diraj mi mamu". Ova humoristička serija produkcijske kuće "Fist" imaće deset epizoda.

Prva epizoda

Advokati Sljepčević i Ćorović imaju određene finansijske probleme. Budimir je zabrinut zbog kazne od Poreske inspekcije, a Zlatko jer ima određene kockarske dugove. Rešenje svojih problema vide u Diki, koja čuva nakit svoje pokojne ćerke. Stoga njih dvojica odlučuju da opljačkaju Diku. Međutim, u pokušaju pljačke zatiču Diku kako spava okićena sa dve kile nakita.

Nakon ovog neuspešnog pokušaja pljačke, Zlatko i Budimir angažuju Dževada Buku, privatnog istražitelja, na probni rad, sa specijalnim zadatkom da opljačka Diku. Međutim, situacija se dodatno komplikuje kada se u stanu pojavi pravi lopov.

Budimir Ćorović i Zlatko Sljepčević su partneri advokati. Budimir je bio oženjen Zlatkovom pokojnom sestrom. Nakon što je ostao udovac, sa Budimirom u stanu ostala je da živi njegova tašta Dika, dakle Zlatkova mama. Igrom slučaja, Zlatko ostaje bez stana i tako se formira nefunkcionalna porodica u jednom stanu: sin, zet i tašta, odnosno - mama.

Mesto okupljanja likova iz serije "Ne diraj mi mamu" je kafana Paragraf 42. Kafana se nalazi preko puta zgrade Suda i mesto je gde se rešavaju zakulisne pravno-sudske igre, ali je to i pozicija raspleta raznih porodičnih problema.

Uloge: Branko Đurić kao Zlatko Sljepčević, Rene Bitorajac kao Budimir Ćorović, Jasna Diklić kao Dika Sljepčević, Anđelka Prpić kao Dunja Sunovratilo, Emir Hadžihafizbegović kao Ivan Galijatović, Admir Glamočak kao Kerim, Dragan Marinković kao Dževad Bukva, Željko Duvnjak kao Simo Šesto, Branko Janković kao Gedora, Robert Krajinović kao Puška, Saša Krmpotić kao Fifa, Haris Burina kao Sabrija, Nermin Omić kao Mandar, Alisa Brkić kao Mija Ćorović.

Ekipa serije: Davor Pušić, producent, Elmir Jukić, reditelj, Feđa Isović, scenarista, Milenko Uherka, direktor fotografije, Lejla Graho, kostimograf, Mario Ivezić, scenograf, Dino Šukalo, kompozitor.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 24. dec 2018, 12:56) - anonymous [neregistrovani]

super serija

Dobra serija

(ponedeljak, 17. dec 2018, 19:14) - anonymous [neregistrovani]

Divno

'Bravo' za nase medije. Sve vise je jugo projekata, kao da nemamo pametnijih tema, a pritom je krajnje vreme da pocnemo da ih obradjujemo.