Читај ми!

Знање имање-16.2.2020.

Од њиве до трпезе и назад. То је пут "Знања имања". Огледало наших могућности, традиције, вештине и маште. Богатство различитости и хармонија укуса краси понуду овог краја. У новом издању "Знања имања" подржавамо оне који славе храну.

Породица Радосављевић из Лелића у вајатима на дедовини нуди специјалитете ваљевског краја. Домаћини Качарева се спремају за Сланинијаду. Биће ту и места за слаткише умешних банаћанки.

Професори и ученици средње школе у Мионици успешно комбинују старо и ново за госте из света.
Најбољи млади кувари Србије у Немачкој представљају дарове завичаја на посебан начин.
Ту су и млади креатори, деца Мимоленда који праве јастуке за мирне и лепе снове.

Уредница емисије: Јасмина Никитовић Стојичић