Моја генерација Z, 29. и 30. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

После премијере школске представе Ромео и Јулија, ствари се, на пољу љубави, закувавају и у нашој екипи. Дарко се мува око Бојане, а и Михајло се одважи и изјави јој љубав. Она га одбија, на шта он не реагује добро. Са друге стране, Љиљана започиње приснију комуникацију са Бојаниним разредним старешином Зораном. Мина неће да опрости Милану што је открио осталима њену тајну. Снимак Дарка и Бојана који репују достиже велики број прегледа на "ју-тјуб"-у, они верују да им се смеше звезде. Ускоро, добијају позив од домаће хип-хоп звезде да је упознају у њеном студију.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.