Моја генерација Z, 27. и 28. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Коска је открио да је Џулијан преварант који је искористио њихову матрицу. Џулијан Коски нуди сарадњу али без Михајла што Коска одбија. Адријана флертује са студентом Матијом који је разочаран када сазна да је она средњошколка. Деана, Ивана и Дарко проналазе пут из Escape Room-a који је препун духова док Стефан, Срђан и Бојан гледају да извуку живу главу и да се сакрију од типова који их јуре са пиштољима. За то време Матеа проналази грофа који се навукао на лекове и којем је позлило док Марија налеће на свог највећег фана.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.