Моја генерација Z, 17. и 18. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Матејина и Коскина веза се закувава. Међутим, Довла тражи Коски новац како би стекао право да буде са Матеом. Коска из освете њему и његовој екипи хакује аларме на аутомобилима. Због тога, наравно, навуче њихов бес и добија батине. Тој сцени сведочи и Борко, који познаје Довлу и екипу, али не реагује. Када сазна шта се десило, Васа и екипа одјуре да се обрачунају са Довлом. Овог пута, помаже и Борко који доводи своју старију браћу.

Стефан има такмичење у стендапдејлингу и његови другови из разреда одлазе да га подрже. Деанин и Миланов однос не функционише. Она мисли да се нешто дешава између Мине и Милана и то јој се не свиђа. Марко се коначно јавља Ивани, али само да би раскинуо са њом.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.