Читај ми!

Сумњива лица, 21.. и 22. спојене други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Љиљанин велики успех и успон у друштву покренуо је њену целу фамилију да дође у кућу Цвијовића. Корист у Милорадивој позицији види и Живота, који пажљиво развија план сарадње са Костом. Упркос Благојевој забринутости, Живота у овом договору не види ризик, већ само профит. Маја се поверава Пери писару и открива да није ни удата за Милорада. Пера коначно има информацију која ће обрадовати Љиљану!

Љиљана уз помоћ Нинковића тражи адекватну жену за Милорада, неку која ће доћи на Мајино место и бити репрезентативна у друштву. Маја види шта јој се припрема и није спремна да тек тако допусти Љиљани да победи.
Пошто је од Косте добио новац, Живота мора да убеди Милорада да сарађује и испуни Костине жеље.. Весни је јасно да Луковац жели да Милораду "немшта" аферу, али је немоћна.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Јована Стојиљковић, Милош Тимотијевић, Бранка Катић, Јелена Ракочевић, Исидора Минић, Тања Пјевац, Небојша Миловановић, Љубомир Бандовић, Горан Јевтић, Јаков Јевтовић, Ненад Хераковић, Борко Брајовић, Андреј Шепетковски, Јелена Петровић, Горан Славић, Даница Максимовић, Мира Пеић Арменулић, Драгана Ђукић, Весна Чипчић, Дубравко Јовановић
Редитељ: Дарко Лунгулов
Сценариста: Бобан Јевтић