Читај ми!

Јутро ће променити све, 1. еп.

Серија „Јутро ће променити све“, снимљена 2018. године, говори о младим људима који су прешли тридесету, завршили са школовањем, нису оформили породицу, немају сталне послове и још увек трагају за собом и „својим местом“ у свету. У раскораку између ране младости која им измиче и одраслог доба, они покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате „куда даље“. Серија прати живот четворо тридесетогодишњака у Београду, кроз период од годину дана.

Филип, дечко који обећава, стипендиста престижног универзитета Беркли у Америци, након неколико година проведених у САД, враћа се у Београд. Његова наизглед кратка посета, трајаће дуже него што је планирано. Филипов повратак окупиће његове дугогодишње пријатеље, Љубу, Анђелу и Александру.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.

Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.