Читај ми!

Сумњива лица, 14. еп.

Серија „Сумњива лица“ доноси причу о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс. Првих 12 епизода серије рађено је по комедији Бранислава Нушића „ДР“, док су остале епизоде снимљене по, такође Нушићевим комедијама „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Милорад покушава да своје страначке обавезе усклади са очинским, али увиђа колико је тешко балансирати између каријере и породице. Његово често одсуство из куће веома љути Мају, на коју је пао сав терет бриге о беби. Обавезе у странци су велике, а ситуација постаје још компликованија када се у јавности појаве текстови који компромитују министра Сивковића.

Живота и Љиљана су уплашени за каријеру свог сина, свесни да би Сивковићев одлазак уједно значио и крај Милорадове политичке каријере. Зато одлучују да истраже ко стоји иза наручених текстова. Спекулације о министру ипак нису далеко од истине - Веља уочава код Сивковића знаке деменције и охрабрује Милорада да је сада прави тренутак за напредовање. Прилику ће у овом развоју догађаја видети и амбициозни Луковац, који на све начине покушава да саботира Милорадов посао и позицију у странци.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић
Редитељ :Владимир Тагић
Сценаристкиња: Милена Деполо