Читај ми!

Комшије, 25. еп.

Хумористичка серија у режији Милутина Миме Караџића. Сценарио је написала Мила Машовић, а улоге тумаче Небојша Илић, Милица Михајловић, Милутин Мима Караџић, Ања Мит, Милош Самолов, Наташа Марковић, Милена Дравић и други.

У центру приче је брачни пар Здравковић - виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и његова супруга Милица, сликарка и поборник здравог живота. Они су одлучили да продају стан у Београду и преселе се у кућу на селу, у потрази за мирнијом средином, са великом жељом да коначно постану родитељи.

Због неспоразума, све комшије долазе на салаш где се захуктава новогодишња журка. Комшије су опуштене и откривају своја нова лица.
Иван свира виолину уз кафанску музику, Машан предводи ловачко-хорско друштву како би разбио банду. Остале комшије покушавају да помире млади брачни пар, Машанову синовицу Видосаву и њеног Лазу. На журци наступају и девојке из бенда Ла Банда, певач Срета са нумером „О младости", КУД „Бранко Радичевић" из Нових Бановаца и други.