Непобедиво срце, 1-15

Непобедиво срце је телевизијска серија снимљена 2011. године у продукцији РТС и Кошутњак филма по мотивима романа Милице Јаковљевић, у режији Здравка Шотре који је написао и сценарио. Радња серије је смештена у тридесете године 20. века.

Сиромашни и незапослени правник Мирослав Балшић издржава се певајући по кафанама и безуспешно покушава да се запосли у струци. И кад се чини да нема никакве наде да ће добити посао, добија писмо из једног града у провинцији у којем га директор банке, по препоруци, позива да буде учитељ његовом сину који има проблема у школи. Ако то добро обави, директор ће испунити обећање и запослиће га у својој банци као правника.

Улоге тумаче Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Љубомир Булајић, Данијела Михајловић, Предраг Ејдус, Зенаида Дедакин, Марија Каран, Драгана Мићаловић, Катарина Жутић, Андрија Милошевић, Ненад Јездић, Наташа Нинковић и многи други.

Награду за најбољи Глумачки пар године, по избору читалаца ТВ Новости, на 47. Филмским сусретима у Нишу 2012. године, добили су Слобода Мићаловић за улогу Милене Новаковић и Иван Босиљчић за улогу Мирослава Балшића.