Јутро ће променити све, 13-39

Судбине младих људи и њихови суштински животни проблеми. Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Анђела се буди и схвата шта је урадила претходне ноћи. Филип и Јакша одлазе у МУП да представе апликацију која ће решити бирократске проблеме, али администација ипак има своју логику. Саши се на Фејсбуку јавља непозната девојка Мина која жели да се упознају. Љубина краткотрајна љубавна идила прекинута је једним позивом.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.